n.v. HOMES INTERNATIONAL s.a.

BrusselUITGEVERIJ

Uitgeverij HOMES INTERNATIONAL n.v. is al sinds 1991 actief gericht op niet-fictie zoals landenmonografieŽn, geschiedenis en internationaal recht. Hierbij moet men als recentere sector de "Europese Unie" toevoegen met diverse onderwerpen zoals de Europese landen en steden, het Europees recht en de integratie van de Europese instellingen in de stad Brussel.


Dankzij haar gunstige ligging in het hartje van de Europese wijk, heeft onze vennootschap heel wat banden kunnen leggen met EU-vertegenwoordigers en instellingen en behoort HOMES INTERNATIONAL thans tot de EU stakeholders. Ook heeft onze uitgeverij toegang tot de boekhandelaars in de Europese wijk, die voor een een gemakkelijke verspreiding van onze boeken kunnen zorgen.

Bent u schrijver of sponsor, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen (o.a. contracten en advertentieprijzen).

In de kijker

Kiek oet ! Ein Tiedbom !
Eťn enkel Limburg...
in 2040

Bestellingsprocedure : stuur ons a.u.b. een e-mail met uw naam, leverings- en facturatieadres, en natuurlijk de titel van het gevraagde boek.
Dit wordt u dan per post bezorgd, samen met een factuur waarop de betalingsprocedure vermeld staat (bankoverschrijving).
BESTELLEN